Barcelona, Barcelona juventus maç bileti, Barcelona-Juventus, berlin olimpiyat stadı, Juventus, şampiyonlar ligi 2015 maç bileti, Şampiyonlar Ligi Bileti, şampiyonlar ligi final biletleri, şampiyonlar ligi final maçı, şampiyonlar ligi final maçı 2015, şampiyonlar ligi final maçı berlin, şampiyonlar ligi final maçı bilet fiyatları, şampiyonlar ligi final maçı bileti, şampiyonlar ligi final maçı biletleri, şampiyonlar ligi final maçları, Şampiyonlar Ligi Maç Bileti, uefa şampiyonlar ligi finali,
Tropik Adalar

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Turları Büyük Rağbet Görüyor.

Haberi
Sayfayı
Şampiyonlar Ligi Final Maçı Turları Büyük Rağbet Görüyor.

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Turları

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Turları İtalya İspanya ve Türkiye’de Büyük Rağbet Görüyor.
Şampiyonlar Ligi Final Maçı 2015 kupa için mücadele edecek Barcelona ve Juventus, finalde Berlin Olimpiyat Stadında ilk kez karşılaşacak.

Yıllar sonra finale çıkan Juventus ve Real Madrid’in elenmesi ile İspanyanın tek umudu olan Barcelona maçına İtalyanlar ve İspanyollar büyük ilgi gösteriyor. Türkiye’den de şampiyonlar ligi heyacanını yerinde yaşamak isteyenler bu büyük müsabakayı kaçırmamak için bugün itibariyle rezervasyon ve taleplere başlamış bulunmaktadırlar.

Büyük Finalin adı Barcelona Juventus

Barcelona’nın yarı finalde deplasmanda Bayern Münih’e 3-2 yenilmesine rağmen ilk maçta aldığı 3-0’lık galibiyetin avantajıyla Şampiyonlar Liginde adını finale yazdırmasının ardından rakibi Juventus oldu.

İtalyan ekibi, 2-1 yendiği Real Madrid ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adını finale yazdırdı.

Berlin Olimpiyat Stadı Şampiyonlar Ligi Final Maçı 2015’te ev Sahibi 

Finalde ilk kez karşılaşacak iki takımın mücadelesi, 6 Haziran Cumartesi günü  Almanya Berlin’deki 74.000 kişilik Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Juventus,UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son olarak 2002-2003 sezonunda  finale yükselmişti. 2003 yılında Old Trafford Stadı’nda oynanan final maçta bir diğer İtalyan ekibi Milan ile karşılaşan Juventus, 90 dakika golsüz eşitlikle biten karşılaşmayı penaltılarla 3-2 yenilerek kupayı kaybetmişti.

Barcelona-Juventus

Şampiyonlar Ligi’nin Neymar, Messi, Suarez’li kadrosuyla en güçlü, deneyimli takımları arasında yer alan Barcelona ise son olarak 2011’de Şampiyonlar ligi finaline katılmıştı. İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaşan Barcelona, maçı 3-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu.

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Biletleri
Maç bileti garantisi ile şampiyonlar ligi final maçı turları için tıklayınız.
http://www.wts.com.tr/sampiyonlar-ligi-finali.htm
Tel: 0212 237 90 60
Haberi
Sayfayı